Frodé Marina AB

Performance Products

                                
MercBanner

Brunswick Marine in Sweden är ett dotterbolag till Mercury Marine U.S.A. som är en division av Brunswick Corporation. Mercury Marine's globala huvudkvarter ligger i Fond-du-Lac, Wisconsin USA.
https://www.brunswick.com/company/worldwide/index.php

Stainless Stainless Marine firar 31 år som tillverkare av bra båtutrustning. Fabriken har växt, på samma plats sedan 1978, från att tillverka för den lokala marina marknaden till att ha distributörer, återförsäljare och kunder världen över. Namnet valdes på grund av att alla deras ursprungliga produkter gjordes av rostfritt (Stainless) stål. Idag är många av produkterna gjorda i aluminium eller i moderna plastmaterial. Hantverket har givit plats för datorstyrda bearbetningsmaskiner.

http://www.stainlessmarine.com

latham 09 En betydande tillverkare av performance styrnings och förtöjningdetaljer med mer än 30 års högklassig service.
Deras hängivenhet till kvalitet och perfektion har givit Latham Marine Inc. ett rykte som tillverkare av utrustning som tål extrem påverkan och är driftsäker. Alla Latham Marine Inc.'s produkter är tillverkade i USA och deras hydrauliska styrsystem är typcertifierade av National Marine Manufacturers Association.

http://www.lathammarine.com

 

Kontakta oss

Telefon:
Tel:  +46 (0)8 541 333 33
Fax: +46 (0)8 541 333 13

E-mail:
info@frode.se


Postadress:
Box 7
185 21  VAXHOLM


Besöksadress:
Björkstigen 4
185 34  Vaxholm

Kontoret är öppet:

Måndag, onsdag, fredag    11 - 14
Lör-, sön- och helgdag      STÄNGT


Private Policy

Google translate